arrow arrow
 

"Випро производите се дар од боговите"

Сочните и ароматични Випро производи ќе ве пренесат во маѓичните задоволства на сончевите предели. Нека Випро ви ги покаже едноставноста на уживањето во природните состојќи и плодови.

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Домашен ајвер

image

Лутеница

image

Пинџур

image

Награди и признанија

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Анкета

Дистрибуција

 • Македонија "Випро, Гевгелија"
 • Косово "Fadi Com"
 • Србија "Billcom"
 • Црна Гора "Evroplod"
 • Германија "Traev Logistik"
 • Швајцарија "Ansan"
 • Англија "Gima"
 • Канада "NMTG"

Контакт информации

 • локација

 • Монски пат бб, 1480 Гевгелија, Македонија
 • ул. Христо Татарчев 69, 1000 Скопје, Македонија
 • телефон

 • Скопје     00 389 02 2 783 068
 • Гевгелија  00 389 34 211 917
 • факс

 • Гевгелија 00 389 34 211 916